Kookworkshop Nederlands
Pastinaak, Schorseneer, Rabarber, wil jij leren koken met deze oude Hollandse ingrediënten? Kom dan naar Boerin en de Kok in Amstelveen voor een Kookworkshop Nederlands.
In Nederland hebben we prachtige ingredienten, die combineren we in deze kookles met “wereldse” bereidingen. Wat denk je van witlof in een tarte tatin? Of tempura van schorseneren? En met kruiden uit onze moestuin geven we alles nog meer smaak.
Een workshop koken bij ons is ‘uit eten met elkaar bereid’. De nadruk bij onze kookworkshop ligt op het actieve element gevolgd door heerlijk eten. Wij koken zo veel mogelijk in het seizoen, daarom wisselt de exacte invulling van het menu per keer.
Schrijf je in voor onze Kookworkshop Nederlands
- Begeleiding van deskundige en gepassioneerde chefs;
- Goed bereikbaar, we zitten vlakbij Amsterdam;
- Dieetwensen? Voertaal Engels? Geen probleem;
- Prachtige, sfeervolle boerderij als locatie.