Snijtechnieken leren, koken als Ottolenghi, of liever plant-aardig? Bekijk onze agenda!

Kookclinic Snijtechnieken

Datum: 17 november
Duur: 13.30 – 15.30
Kosten: € 45

In deze korte kookclinic leer je hoe je snel en veilig kunt snijden met je (nieuwe) scherpe messen.

Kookworkshop Ottolenghi

Datum: 24 november
Tijd: 16.00 – 19.30 uur
Kosten: € 87,50

Doe mee met deze vegetarische workshop van de bekende chef Yotam Ottolenghi met groenten in de hoofdrol.

Kookclinic Snijtechnieken

Datum: 19 januari, 2 februari of 2 maart
Duur: 10.00 – 12.00
Kosten: € 45

In deze korte kookclinic leer je hoe je snel en veilig kunt snijden met je (nieuwe) scherpe messen.

Kookcursus Vegetarisch

Datum: voorjaar 2025, geef je op via de mailinglist
Duur: 16.00 – 19.30 uur, 3 lessen
Kosten: € 249

In drie lessen leer je de basis van de Vegetarische keuken. Je leert kooktechnieken, bereidingswijzes en smaakcombinaties om makkelijker op basis van groentes te koken.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang inspiratie voor smaakvolle recepten, duurzame tips en updates van de boerderij!

Copyright Boerin en de Kok | Ontwerp Esther Buchel | Realisatie: Muzo Media